Foto: Bildbyrån
43-årige Conny Strömberg har skrivit på för spel även den kommande säsongen. Spel i Hockeyettan med Surahammar väntar för den 43-årige forwarden, meddelar klubben på sin webbplats.

Det blir ännu en säsong för Conny Strömberg. Under fredagen presenterade Surahammar på sin hemsida att man gjort klart med den 43-årige forwarden över den kommande säsongen. Strömberg, som under den senaste säsongen bokfördes för spel i Hockeyettan med Arboga, Örnsköldsvik och Hudiksvall, har därmed gjort klart med sin 25:e klubb i karriären.

– Vi hoppas att Conny Strömberg med sin erfarenhet, sitt hockeykunnande och sin näsa för mål skall kunna ge vårt unga, lovande lag den rutin, spets och de poäng som behövs för att etablera laget i mitten av Hockeyettan säsongen 2019/20. Conny Strömberg är en duktig kille som sällan gör en dålig insats. Bara det faktum att han så sent som ifjol producerade över 60 poäng säger en hel del om hans kvaliteter, säger Surahammars sportchef Mattias Karlsson till klubbens webbplats.

“Hoppas det blir bra”

Under sin karriär har Conny Strömberg bland annat spelat 365 matcher i HockeyAllsvenskan och 72 matcher i SHL. Forwarden själv hoppas att han kommer in bra i laget och att laget åtminstone slutar i mitten av tabellen.

– Det känns kul att få ge ishockeyn ett år till och då i Surahammars tröja. Jag spelade mot laget förra året när jag var i Arboga och jag tycker väl att laget är bättre än vad tabellen visat på senare år. Jag hoppas det blir bra och att jag kan komma in bra i laget och bidra så att vi åtminstone hamnar någonstans i mitten av tabellen. När jag dessutom har min dotter i Arboga så passar det perfekt att göra en säsong i Surahammar, säger Strömberg till Surahammars hemsida.

Foto: Bildbyrån

Surahammars tränare Conny Grundström spelade med Conny Strömberg säsongen 1998/1999 i Arboga och tränaren lovordar forwarden.

– Jag spelade med Conny Strömberg i Arboga säsongen 98/99 och har sen dess följt hans karriär lite på avstånd. Conny är inte bara en otroligt duktig hockeyspelare utan också en fantastisk profil. En kille med otroligt hög lägstanivå och en spelare som alltid ger allt i varje match. Med Conny Strömberg i laget så får vi en helt ny dimension i vårt powerplayspel och vi tror att han kan bli väldigt nyttig för vårt unga lag, säger Grundström till Surahammars hemsida.

Kommentarer

Kommentarer