KARLSKRONA-SILLY: Hela sex nya ettårskontrakt klara

Karlskrona har presenterat hela sex nya spelare under klubbens tredje silly-träff. Det blev en ny målvakt, försvarare och fyra forwards.

Under den tredje silly-träffen som Karlskrona haft med sina fans presenterade klubben hela sex nya spelare. På klubbens hemsida står att läsa om nyförvärven.

Målvakten Arvid Holm har blivit uppflyttad till a-laget då han de senaste två säsongerna spenderat karriären i Karlskronas J20-lag. Han är 19 år och draftad av Winnipeg Jets. Kontraktet är skrivet på ett år.

Försvarsspelaren Mikael Kurki, 31, har representerat Karlskrona i tre säsonger senast klubben spelade i HockeyAllsvenskan. Det har även blivit en säsong i finska högstaligan med KooKoo samt två säsonger i KRIF med som är ett lag i division 1. Mikael Kurki är kontrakterad för en säsong.

Forwarden Johan Schreiber hämtas, precis som Arvid Holm, in från Karlskronas J20-lag. Han har testat på spel i HockeyAllsvenskan med BIK Karlskoga. Johan Schreiber är 19 år och har skrivit kontraktet med Karlskrona över en säsong.

Jørgen Karterud är skolad i Vålerenga, Norge, och forwarden har nu skrivit på för ett år. Senast kommer 23-åringen från spel i HockeyAllsvenskan med Västervik.

Den 19-åriga forwarden, Axel Sundberg, som har Ekerö IK som moderklubb har skrivit på för ett år. Han har även spelat i J20 SuperElit med både Timrå och Växjö.

Det sista nyförvärvet som presenterades var Austin Fairley. Han är 24 år och spelar som forward och kommer från Park Ridge i USA. De två senaste säsongerna har han spelat i HockeyAllsvenskan för Modo och Björklöven. Precis som alla andra nyförvärven är även hans kontrakt skrivet på ett år.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN