Karlskoga lånar center från SHL – ”kommer att tillföra mycket”

Efter 32 SHL-matcher denna säsongen lånas Linus Lindström ut från Skellefteå till Karlskoga, meddelar den Hockeyallsvenska klubben på sin webbplats.

Karlskoga lånar Linus Lindström från Skellefteå, meddelar Karlskoga på sin hemsida. Centern har under säsongen bokförts för 32 SHL-matcher med Skellefteå, men nu väntar alltså minst fem till sex matcher i Karlskogadressen för 21-åringen.

– Jag skulle beskriva mig själv som en tvåvägscenter som är hyfsat bra åt båda hållen. Det blir en härlig utmaning att komma till BIK och kul med match redan ikväll. Jag känner sedan tidigare Gustaf Franzén och Olle Eriksson Ek väl, det ska bli kul att träffa dem och lära känna resten av laget, säger Lindström till Karlskogas hemsida.

Lindström har under hela sin karriär spelat i Skellefteå och har totalt spelat 127 SHL-matcher med klubben. Karlskogas sportchef Thomas Fröberg är nöjd med att låna in Lindström som under den senaste säsongen spelade Junior-VM.

– Linus en oerhört skicklig center som kommer att tillföra mycket till vårt lag. Han spelade JVM förra säsongen och har en bra meritlista trots sin unga ålder. Det ska bli spännande att se honom hos oss kommande veckor, säger Fröberg till Karlskogas hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN