Foto: Bildbyrån
Oliver Eklind har bokförts för 117 matcher i Hockeyallsvenskan med Karlskoga. Dessutom har forwarden spelat flertalet matcher med klubbens juniorlag. Nu förlänger Eklind sitt kontrakt med klubben, meddelar Karlskoga på sin webbplats.

Oliver Eklind har under de fem senaste säsongerna spelat i Karlskogas organisation. Säsongen 2015/2016 gjorde han debut i Hockeyallsvenskan med klubben och på de tre efterföljande säsongerna har det totalt blivit 116 matcher i Hockeyallsvenskan med Karlskoga. Nu förlänger Eklind sitt kontrakt med klubben över de två kommande säsongerna, skriver Karlskoga på sin hemsida.

– Jag hoppas fortsätta utvecklas som hockeyspelare och ta BIK Karlskoga till SHL, säger forwarden till Karlskogas hemsida.

Karlskogas sportchef Thomas Fröberg menar att Eklind har stora möjligheter att få spela i SHL om han fortsätter på den inslagna vägen.

– Oliver är kanske den spelare som tagit det störst kliv i vår trupp denna säsong. Han har tagit åt sig mycket av den feedback vi gett honom och verkligen växt in i sin roll. Om Oliver fortsätter att jobba på hårt har han goda möjligheter att nå SHL, säger Fröberg till Karlskogas hemsida.

Till nästa säsong har Karlskoga kontrakt med Henrik Lundberg, Dennis Fröland, Victor Berglind, Mikael Eriksson, Fredrik Forsberg, Gustaf Fransén, Jonatan Harju, Tor Immo, Jesper Kokkonen, Gustaf Thorell och Oliver Eklind.

Läs mer om Hockeyallsvenskan här.
Läs mer om Silly Season här.
Läs mer om Karlskoga här.

Kommentarer

Kommentarer