IKO-SILLY: Efter konflikten med Rifalk – han är Oskarshamns nya målvakt

0
3822
Foto: Bildbyrån
Christoffer Rifalk har kontrakt med Oskarshamn, han har också ett kontrakt med Rögle – som inte gäller. Nu vill han spela med Rögle. Hockeybladet kan berätta vem som är Oskarshamns nya målvakt.

Här är Oskarshamns nya målvakt, enligt uppgifter till Hockeybladet handlar det om Panterns Tex Williamsson, något som Sportbladet var först med att avslöja. Enligt en källa med insyn i Pantern är parterna överens om att Tex Williamsson spelar SHL-hockey nästa säsong. Allt ska bara bli klart mellan Oskarshamn och Rögle först enligt källan.

Vill inte spela i Oskarshamn

När Oskarshamn samlades den 1 maj saknades Christoffer Rifalk, något Barometern var först att skriva om.

– Han vill inte vara här, säger Daniel Stolt sportchef i Oskarshamn till Barometern och fortsätter:

– Jag tror inte han kommer dyka upp här och en målvakt som inte vill vara här har vi ingen glädje av. Samtidigt så kan vi inte stå med mössan i hand och bara låta honom gå. Vi måste få ersättning för honom.

För dialog

Oskarshamn och Rögle för en dialog om Rifalk och ingen av parterna kan kommunicera ut sina nyförvärv innan SHL-klubbarna kommit överens om Rifalk. Det stora problemet är att Rögles sportchef Chris Abbott inte har någon budget för att köpa loss en spelare.

Så snart Oskarshamn och Rögle är överens om Rifalk kommer den småländska klubben att presentera Tex Williamsson som ny förstemålvakt.

Läs mer om Oskarshamn>>>

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − 17 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.