Foto: Bildbyrån

HV71 och Sebastian Wännström har nu gjort klart med varandra. Den förre Röglespelaren ska nyligen ha skrivit på för sin nya klubb.

Hockeybladet har tidigare rapporterat om att Sebastian Wännström ska varit på väg till jönköpingslaget. Nu kan vi även meddela att Wännström officiellt har skrivit på för HV71. Enligt MrMadhawk som var först med denna nyhet, rör det sig om ett tvåårskontrakt för Wännström.

Wännström nobbade KHK och LHC

HV71 är inte den ända klubben som försökt signa 26-åringen. Karlskrona var länge med i jakten på Wännström, och stjärnforwarden var även på besök hos klubben. Karlskrona fick dock nobben av Wännström precis som Linköping fick. HV71 ska även dem fått nobben först av Wännström, men det verkar som båda parterna kom överens till sist.

Skadad förra säsongen

Det blev bara 20 matcher för Wännström i Rögletröjan den gångna säsongen, då en skada satte stopp för honom i vintras. Wännström kom till Rögle säsongen 15/16, och har bidragit med 39 poäng på 70 matcher för skånelaget. Wännström har utöver Rögle representerat klubbar som Brynäs, Leksand och Chicago Wolves.

 

 

Annonser

Kommentarer

Kommentarer