HV-SILLY: Efter tunga säsongen – nu presenterar klubben första nyförvärvet

Då är det bekräftat, HV71:s första nyförvärv inför säsongen 2018/2019 har presenterats av klubben. HV71 hämtar en talangfull back från Hockeyallsvenskan som den första nya pusselbiten i lagbygget. Kontraktet med Martin Fehervary är skrivet på två år.

HV71 har gjort klart med sitt första nyförvärv inför kommande säsong, och det blir IK Oskarshamsbacken Martin Fehervary. Backen gjorde en riktig bra säsong i Hockeyallsvenskan denna säsong för IK Oskarshamn och var en av dom ledande backarna i laget under säsongen.

Han representerade även Slovakien under JVM-turneringen i Buffalo där han var assisterande lagkapten och gjorde två poäng på 5 matcher.

– Martin är en modern back med bra speluppfattning, fin skridskoåkning och kvaliteter både i det offensiva och defensiva spelet. Han kommer att vara en viktig del i vår backbesättning nästa år, säger sportchefen Johan Hult.

Mark spelade 42 matcher för IK Oskarshamn denna säsong men var även inlånad till HV71 under 1 match och så här säger den slovakiska backen om att komma till klubben.

– Det ska bli en ära att spela för HV71. Det här blir ytterligare ett steg i min karriär efter en bra säsong i Hockeyallsvenskan och jag känner mig redo för en utmaning på högre nivå. Jag vill tacka IK Oskarshamn för allting och ser fram emot att spela för en sån fin organisation som HV71, säger Martin Fehervary till klubbens hemsida.

Kontraktet är skrivet på två år

Läs mer om HV-SILLY>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN