HOCKEYALLSVENSKAN: Ryske KHL-mästaren återvänder

Den ryske KHL-mästaren Nikolai Belov återvänder till Almtuna efter ett gästspel i Modo i slutet av säsongen. Det nya kontaktet är skrivet över den kommande säsongen.
– Belov ville tillbaka till Almtuna, säger Tony Mårtensson.

Uppsalatidningen UNT var först med att rapportera att den ryske KHL-mästaren återvänder till Almtuna. Nu har Nikolai Belov presenterats av klubben och kontraktet gäller äver den kommande säsongen.

Tack vare sponsorer

Värvningen kunde genomföras tack vare bidrag från klubbens sponsorer.

– Belov ville tillbaka till Almtuna och när tillfället dök upp så ställde verkligen våra sponsorer upp och gjorde det möjligt, säger Tony Mårtensson till klubbens hemsida.

Den ryske forwarden vann Gagarin Cup 2015 med SKA Sankt Petersburg, då tillsammans med Tony Mårtensson som spelade i Almtuna så sent som förra säsongen. Den här säsongen är Tony Mårtensson sportchef i klubben.

Belov gjorde comeback, i Almtuna, efter två års uppehåll från ishockeyn under den förra säsongen. I slutet av transferfönstret lämnade han för hårdsatsande Modo, nu är han alltså tillbaka i Uppsala och Almtuna för en ny säsong.

Förra säsongen blev säkrade Almtuna kontraktet i Hockeyallsvenskan innan säsongens stoppades. Nu siktar klubben på att bli ett stabilt lag i ligan och få ordning på den sargade ekonomin.

Här kan du följa Almtunas lagbyggen inför säsongen 2020/2021.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN