Hockeyallsvenska klubben förstärker truppen med två spelare

Pantern förstärker truppen inför den kommande säsongen. Under måndagen meddelade klubben på sin webbplats att Patrik Blomberg och Filip Hasa förstärker Malmöklubben.

Patrik Blomberg och Filip Hasa förstärker Pantern, skriver klubben på sin hemsida. Blomberg lämnade Malmöklubben efter säsongen 2016/2017 och sedan dess har det blivit en säsong i Västervik och nu senast en säsong i Timrådressen för 25-åringen, som denna säsongen bokförts för 35 matcher och fem (3+2) poäng denna säsongen.

– Patrik är en producerande tvåvägscenter med fin blick för spelet som kommer vara nyttig för oss. Han har spetskvalitéer som vi kommer kunna dra nytta av både i spelet fem mot fem såväl som power play, säger Panterns sportchef Viktor Stråhle till klubbens hemsida.

Filip Hasa kommer senast från Frölundas organisation där denna säsongen blev sex SHL-matcher och 45 J20-matcher för den 18-årige backen.

– Jag ser fram emot att spela för Pantern de två kommande säsongerna. Det känns inspirerande att spela seniorhockey och fortsätta utvecklas som hockeyspelare i den nya miljön. Jag hoppas kunna bidra med stabil defensiv och ett kreativt offensivt spel, säger Hasa till Panterns hemsida.

Båda kontrakten sträcker sig över de två kommande säsongerna.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN