Foto: Bildbyrån Dustin Johner längst till höger på bilden
Scandic

Han var en av de stora publikfavoriterna när Djurgården spelade i Hockeyallsvenskan. Han fick dock inte följa med klubben upp i SHL. Nu har han hittat en ny klubb.

Dustin Johner var en av publikfavoriterna med sina 80 poäng under två säsonger i Djurgårdströjan. Han var starkt bidragande till att Djurgården tog sig upp i SHL igen. Säsongen efter spelade Johner i allsvenska Västerås.

De två senaste säsongerna har Dustin Johner spelat i österrikiska klubben Villacher. Nu går hockeyresan vidare för den 34-årige centern. På Twitter meddelar Johner att han nu flyttar till Nordirland för att fortsätta karriären i Belfast Giants.

Publikfavoriterna och vännerna återförenas

I Belfast Giants återförenas Johner med sin vapendragare från Djurgården, Steve Saviano, som även han var en favorit hos supportrarna under de två säsonger han spelade i Stockholmsklubben.

Facebook uttalar sig Belfasts tränare Adam Keefe om Johner.

– Johner är en av de grabbarna som alla har något gott att säga om, som spelare, person och lagkamrat. Vi är mycket glada att kunna kontraktera en spelare av Dustins kaliber till Belfast Giants. Han är ytterligare en spelare som kommer att ge allt för den här staden på isen.

Kontraktet med Johner är skrivet på ett år.

Kommentarer

Kommentarer