Foto: Bildbyrån
Vita Hästen förstärker truppen med forward från Frölunda. Jesper Emanuelsson är klar för spel i den Hockeyallsvenska klubben, meddelar båda klubbarna på sina respektive webbplatser.

Jesper Emanuelsson lånas ut från Frölunda till Vita Hästen, skriver bägge klubbarna på sina hemsidor. Denna säsongen har forwarden haft problem med skador och det har endast blivit fyra SHL-matcher för 19-åringen, som också bokförts för spel i Frölundas J20-lag och Hockeyettan-laget Hanhals under säsongen.

– Vi har ett antal skador på forwardssidan vilket gör att vi ser detta som en bra möjlighet att stärka upp truppen tillsvidare. I Jesper får vi en välskolad forward från Frölundas organisation som omgående kan stärka oss, säger Vita Hästens huvudtränare och sportchef Leif Strömberg till klubbens hemsida.

Jesper Emanuelsson, som förmodas spela imorgon när Vita Hästen tar emot Leksand, har sedan tidigare spelat två matcher för Björklöven i Hockeyallsvenskan.

– Jesper behöver speltid och det här är en bra lösning, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström till klubbens hemsida.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer