Forwarden lämnar Rögle för spel i Färjestad

Christopher Bengtsson byter klubb. Forwarden lämnar Rögle för spel i Färjestad, meddelar de båda klubbarna på sina respektive webbplatser.

Christopher Bengtsson byter SHL-klubb. Forwarden lämnar Rögle för spel i Färjestad, meddelar Färjestad på sin hemsida. 25-åringen, som kom till Rögle från Södertälje inför säsongen, har bokförts för 29 SHL-matcher i Skånelaget under säsongen.

– Vi tackar Christopher för hans insatser i klubben. Trots en tuff situation har Christopher hanterat allt mycket professionellt och han har jobbat hårt varje dag. Han behöver spela och vi har gett vårt samtycke till att han bryter kontraktet. Det är en seriös idrottsman och vi önskar honom lycka till i framtiden, säger Rögles sportchef Chris Abbott till Rögles hemsida.

Det är inte första gången för Christopher Bengtsson i Färjestads organisation. Säsongen 2011/2012 spelade forwarden, som bokförts för totalt 92 SHL-matcher, i Färjestads J20-lag.

– Man känner ju till lite folk runt omkring, samt att man redan gjort några timmar i den här arenan. Jag är jätteinspirerad över att vara här. Nu gäller det för mig att ta den här chansen, säger Bengtsson till Färjestads hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN