Foto: Bildbyrån
Brynäs hade en tuff säsong i SHL och slutade till sist på elfte plats och missade därmed slutspel. Nu har man börjat rusta upp inför kommande säsong genom en 19-årig hemvändare från Karlskrona, meddelar Brynäs på sin webbplats.

Marcus Westfält lämnade Brynäs under pågående säsong för spel i Hockeyallsvenskan med Karlskrona. Nu står det klart att han återvänder till Brynäs nästa säsong, skriver klubben på sin hemsida.

– Jag ser det här som hemma och det är jävligt skönt att vara tillbaka. Tryggheten är här och det blir ett lugn att vara här. Att få komma hem och veta att jag ska vara här över sommaren och kriga för att försöka ta en plats känns jättebra, säger Westfält till Brynäs hemsida.

Den 19-årige forwarden bokfördes denna säsongen för tolv matcher i Brynäs J20-lag, 19 matcher i Brynäs A-lag och avslutningsvis 19 matcher i Hockeyallsvenskan med Karlskrona.

Klubbikonen Ove Molin, som nu återvänt till Brynäs som spelarutvecklare, hade nära koll på 19-åringen under den gångna säsongen i Karlskrona.

Han är en hockeysmart ung kille. Jätteklok, och man glömmer ibland hur ung han faktiskt är. Han fick spela i en defensiv roll nere hos oss i Karlskrona och gjorde det jättebra. Han behärskar smartheten och han har en fin utveckling framför sig, säger Molin om Westfält till Brynäs hemsida.

Totalt har Westfält bokförts för 50 SHL-matcher och 19 matcher i Hockeyallsvenskan Kontraktet mellan Marcus Westfält och Brynäs är skrivet till och med säsongen 2020/21.

Isak Green
Mattias Nilsson

Annonser

Kommentarer

Kommentarer