Förlänger med målvakten – ”utvecklas hela tiden”

SDHL. Modo förlänger kontraktet med målvakt. Klara Peslarová är klar för spel i klubben i ytterliggare tre säsonger, meddelar Modo på sin webbplats.

Klara Peslarová kom till Modo inför säsongen. Nu står det klart att den 22-årige målvakten förlänger sitt kontrakt med klubben de tre kommande säsongerna, skriver Modo på sin hemsida. Denna säsongen har det blivit 24 matcher i SDHL med Modo för målvkaten som tidigare representerat SDE i SDHL.

– Jag är väldigt glad för den här möjligheten att fortsätta representera MODO Hockey och bära klubbens färger under de tre kommande säsongerna. Jag gillar verkligen hela organisationen, staden och laget där jag hoppas kunna bidra på ett bra sätt och fortsätta att utvecklas som målvakt, säger Peslarová till Modos hemsida.

Modos sportchef Björn Edlund är nöjd med kontraktsförlängningen.

– Klara utvecklas hela tiden som spelare och vi har en bra miljö där hon varje vecka utmanas och tar steg i sin utveckling. Hon är redan nu en målvakt som varje match ger oss chansen att vinna och vi är alla väldigt glada över det här kontraktet som tecknats, säger Edlund till Modos hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN