Foto: Bildbyrån
Emma Nordin gör sin fjärde säsong i Luleå/MSSK. Nu står det klart att centern blir kvar i klubben ytterligare två säsonger, meddelar klubben på sin webbplats.

Luleå/MSSK förlänger kontraktet med Emma Nordin, skriver klubben på sin hemsida. Centern, som gör sin fjärde säsong i klubben, har bokförts för imponerande 59 (31+28) poäng i Luleådressen denna säsongen.

– Det känns fantastiskt att vi kommit överens med Emma Nordin om en fortsättning i Luleå Hockey/MSSK. Sedan hon kom hit för snart fyra säsonger sedan har hon haft precis den utveckling som vi hoppats på och hon kommer fortsätta vara central för våra sportsliga ambitioner, säger Luleås huvudtränare Fredrik Glader till klubbens hemsida.

Nordin har utöver spel i SDHL denna säsongen spelat sju matcher i landslagsdressen. Till Luleås hemsida säger centern att ambitionen är att fortsätta att vinna med Luleå.

– Ambitionen för framtiden är att fortsätta vinna mästerskap tillsammans med Luleå Hockey/MSSK eftersom man aldrig kan bli mätt på den känslan och tillfredsställelsen som det ger. Och att vi kan fortsätta att gå i bräschen för utvecklingen av damhockeyn för framtidens stjärnor, säger Nordin till Luleås hemsida.

Kommentarer

Kommentarer