Foto: Bildbyrån
Ken Jäger kom till Västervik från Rögle i november. Nu förlänger forwarden sitt kontrakt över den kommande säsongen, meddelar Västervik på sin webbplats.

I november stod det klart att Ken Jäger lämnade SHL och Rögle för spel i Hockeyallsvenskan med Västervik efter endast fyra SHL-matcher med Skåneklubben. Nu har forwarden förlängt sitt kontrakt med den Småländska klubben, skriver Västervik på sin hemsida.

– Ken har växt in i säsongen bra och efter jul har han verkligen tagit steg framåt. Ken är en spelare som har ofantligt mycket hockey i sig och vi är glada över att han väljer att fortsätta utvecklingen i Västerviks IK nästa säsong, säger Västerviks sportchef Emil Georgsson till klubbens hemsida.

Denna säsongen har det blivit 35 matcher och sju (fem mål och två assister) poäng i Västerviksdressen för den 20-årige schweizaren. Emil Georgsson hoppas att Jäger kan ta en större roll nästa säsong.

– Vi tror och hoppas att med lite mer muskler på kroppen och en seniorsäsong i bagaget kommer göra att Ken kommer vara redo att ta en större roll i laget nästa säsong, säger sportchefen till Västerviks hemsida.

Sedan tidigare är Victor Öhman, Henrik Malmström, Erik Ullman, Kim Johansson, Niklas Folin och Jacob Bjerselius kontrakterade över den kommande säsongen.

Kommentarer

Kommentarer