Förlänger med forwarden – ”en naturligt del i vår satsning”

Carl Mattsson gjorde mål sin SHL-debut och har sedan dess spelat ytterligare 39 matcher i Luleådressen. Nu står det klart att den 19-årige forwarden förlänger sitt kontrakt med klubben, meddelar Luleå på sin webbplats.

Carl Mattsson förlänger kontraktet med Luleå, meddelar klubben på sin hemsida. Den 19-årige forwarden, som tagit steget upp i Luleås A-lag via klubbens U16-, J18- och J20-lag, har under säsongen bokförts för 40 SHL-matcher denna säsongen. Dessutom gjorde Mattsson mål i sin SHL-debut när Skellefteå stod för motståndet.

– Det här känns jättebra. Luleå Hockey är föreningen som jag har följt hela livet och jag trivs väldigt bra på hemmaplan. Den här säsongen har varit fantastiskt rolig och oerhört utvecklande för mig att få vara med om och jag ser verkligen fram emot att fortsätta utvecklas ytterligare under de kommande två säsongerna, säger Mattsson till Luleås hemsida.

”En naturligt del i vår satsning”

Luleås General Manager Stefan ”Skuggan” Nilsson är nöjd med kontraktsförlängningen som gäller över de två kommande säsongerna.

– Det känns fantastiskt roligt att vi nu kontrakterat Carl Mattsson över de kommande två säsongerna. Han har gjort ett rejält intryck under sin första säsong och är en av flera unga talanger från Luleå och Norrbotten som vi ser fram emot att jobba vidare med för framtiden, som en naturligt del i vår satsning på utvecklingskraft i Luleå Hockey, säger Nilsson till Luleås hemsida.

På sina 40 SHL-matcher har Mattsson noterats för två mål och en assist.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN