Förlänger kontraktet inför kvalet – ”ger riktigt bra signaler”

Timrå förlänger kontraktet med en forward. Johannes Salmonsson, som kom till klubben i höstas, har skrivit på för ytterligare två säsonger i Timrå, meddelar klubben på sin webbplats.

Grundserien börjar närma sig sitt slut och för Timrås del väntar sedan ett Direktkval till SHL där klubben får göra upp om en plats i högstaligan med ett lag från Hockeyallsvenskan. Johannes Salmonsson anslöt till Timrå efter en lång skadeperiod som tvingade honom till operation. Nu står det klart att forwarden förlänger sitt kontrakt över de två kommande säsongerna, skriver Timrå på sin hemsida.

– Hela sättet som jag har blivit omhändertagen här. Jag kom hit och fick en stor roll där jag verkligen har fått chansen att spela här. Ingen annan trodde på mig efter min operation men Timrå gav mig chansen, säger Salmonsson till Timrås hemsida.

Timrås sportchef Kent Norberg menar att kontraktsförlängningen skickar bra signaler inför det kommande Direktkvalet till SHL.

– Johannes har sedan han kom in till oss varit otroligt viktig och en stor tillgång både på och utanför isen. Så det känns kanonbra att han har skrivit på för två nya år i klubben. Jag tycker även att det ger riktigt bra signaler inför det kommande kvalspelet, säger Norberg till Timrås hemsida.

Denna säsongen har det blivit 31 matcher och 18 (3+15) poäng i Timrådressen för 33-åringen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN