Flyttar upp 18-åring till A-laget: ”bådar gott inför framtiden”

Almtuna skriver A-lagskontrakt med 18-årig back. Emil Hedström får chansen i A-laget den kommande säsongen, meddelar klubben på sin webbplats.

Almtuna flyttar upp junior till A-laget. Emil Hedström, född 2001, har spelat i klubben de två senaste säsongerna och skriver nu A-lagskontrakt med Uppsalaklubben, skriver Almtuna på sin hemsida.

– Emil Hedström påminner väldigt mycket om Olle Alsing i sina unga dagar. Duktig med pucken och offensivt duktig på att sätta igång spelet men även på att transportera pucken. Han liknar som sagt Olle väldigt mycket i spelet ute på isen och det bådar gott inför framtiden, säger Almtunas huvudtränare Martin Gudmundsson till klubbens hemsida.

Emil Hedström, som under den senaste säsongen noterades för spel i Almtunas J18- och J20-lag, berättar att han kommer att träna extra hårt i sommar.

– De känns jättekul att man får chansen i A-laget och att få skriva sitt första A-lags kontrakt, nu gäller de att träna extra hårt i sommar för att kunna ta en plats i laget, säger Hedström till Almtunas hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN