Fick gå under förra säsongen – gör omtag i Hockeyallsvenskan

Han fick gå från Djurgården under förra säsongen, nu gör forwarden ett omtag i Hockeyallsvenskan och comeback i klubbenhan lämnade som junior.
– Det känns jätteroligt att komma hem, säger Gustav Possler.

Den 25-årige forwarden Gustav Possler fick gå från Djurgården under förra säsongen. Efter ett gästspel i finska Liiga och Lukko är han tillbaka där ungdomsresan startade för tolv år sedan.

– Det känns jätteroligt att komma hem och jag ser jättemycket framemot att spela inför fansen. Jag har otroligt fina minnen ifrån mötena med Skellefteå bland annat, när man satt på trapporna vid ståplats. Det skulle man gärna uppleva igen men då som spelare, säger Gustav Possler till Björklövens hemsida.

En hockeyresa

För Gustav Possler startade hockeyresan i Tumba utanför Stockholm. Sedan dess har han spelat ungdoms- och juniorhockey i Björklöven, Luleå och Modo. Det var också i Modo han debuterade som senior. Efter tre seniorsäsonger vände resan mot Stockholm igen, under tre och en halv skadefyllda säsonger i Djurgården blev det till sist finska Liiga för honom.

Nu väntar en ny sejour i Björklöven, den här gången som rutinerad forward. Kontraktet är skrivet över den kommande säsongen. Även om det fanns en viss tvekan från klubben är han nu klar för Umeåklubben.

– Det har växt fram ett beslut här under den perioden som han tränat med oss, där vi valt att skriva kontrakt med Gustav Possler. Han är en hockeyspelare med mycket potential och den hoppas vi locka fram här i Björklöven, säger Per Kenttä, Björklövens sportchef till klubbens hemsida.

Följ Björklövens lagbygge inför säsongen 2020/2021.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN