FBK-SILLY: Alex Finlayson klar för Färjestad

0
680
Foto: Bildbyrån
Färjestad satsar mot SDHL och under under torsdagen presenterade klubben ett kanadensiskt nyförvärv i form av backen Alex Finlayson.

– Känns spännande. Vi är glada över att ha kunnat knyta Alex till oss, säger Bo Lennartsson, damansvarig i Färjestad, till klubbens hemsida.

Färjestad förstärker truppen inför den kommande säsongen. Nu står det klart att backen Alex Finlayson förstärker Karlstadklubben, skriver Färjestad på sin hemsida. 23-åringen kommer senast från spel i Kanada med Brock University i den kanadensiska universitetsligan.

– Det är våra goda kontakter med Brock University som har gjort att vi kunnat få ihop det här. Alex är en mycket fin skridskoåkare och en stark karaktär både på och utanför isen och hon har fått mycket goda vitsord från sina tidigare coacher. Att vi sedan tidigare känner henne lite är också positivt, säger Bo Lennartsson till Färjestads hemsida.

Färjestad, som satsar mot SDHL, presenterade tidigare under veckan att centern Elin Benn förstärker klubben. Bo Lennartsson berättar att man framöver kommer presentera fler nyförvärv.

– Laget börjar ta en intressant form redan nu och vi räknar även med att kunna presentera ytterligare förstärkningar framöver, säger Lennartsson till Färjestads hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

13 + fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.