En säsong och två SHL-klubbar – nu återvänder han

0
844
Foto: Bildbyrån

Han gjorde en del poäng tillsammans med brorsan under sin förra sejour i HockeyAllsvenskan. Nu återvänder han efter en säsong i SHL.

Det är den 27-årige forwarden Gustaf Thorell som återvänder till BIK Karlskoga. Detta efter en utflykt till SHL och spel för Brynäs och Färjestad den senaste säsongen. Dock blev SHL-säsongen mindre lyckad då Thorell endast mäktade med två poäng på hela säsongen. Nu återvänder han alltså till Karlskoga.

– Det känns jättebra att vara tillbaka. Framtiden ser spännande ut och jag ser fram emot att få vara en del av det sköna gänget i BIK igen, säger Gustaf Thorell till klubbens hemsida.

Från succé med brorsan till SHL

Under sin senaste sejour i BIK, under säsongerna 14/15 och 15/16, gjorde Karlstadssonen 70 poäng på 112 matcher. Detta tillsammans med brorsan Erik som gjorde succé under det ena året. Nu återvänder alltså Gustaf till Karlskoga utan lillebror, något som klubbchefen ser framemot.

– Det känns oerhört bra att ”Gurra” har skrivit på för tre år. Han är en kompetent spelare som är användbar och behärskar alla spelformer. Det är dessutom en mycket bra kille vid sidan av isen. Med andra ord ser vi honom som en av pjäserna vi vill bygga på de kommande åren, säger klubbchef Torsten Yngveson.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

ett × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.