Efter nedflyttningen – här är Moras nya tränartrio

0
416
Foto: Bildbyrån
Mora gör förändringar inför den kommande säsongen. Under fredagen presenterade man en ny tränartrio. Jeff Jakobs blir huvudtränare och han kommer att assisteras av Örjan Lindmark och Daniel Grillfors.
– De har precis den kombination av teknisk kompetens och personliga egenskaper som vi har sökt, säger Peter Iversen i Mora IKs sportgrupp till klubbens hemsida.

Moras bygge inför Hockeyallsvenskan fortsätter. På fredagen presenterade man en ny tränartrio. Klubbens nya huvudtränare blir Jeff Jakobs som kommer assisteras av den tidigare Mora-spelaren Daniel Grillfors och Örjan Lindmark. Den sistnämnde återvänder till klubben efter en sejour i Leksands organisation, meddelar Mora på sin hemsida.

– Det har varit en bra process, där vi nu har landat i en trio som kompletterar varandra på ett bra sätt och som matchar de krav vi ställde när vi inledde jakten på nya tränare. Vi i sportgruppen är jättenöjda med att kunna knyta till oss de här tre personerna, säger Peter Iversen till klubbens hemsida.

Jeff Jakobs var under den senaste säsongen assisterande tränare i AIK men är alltså nu klar för rollen som huvudtränare i Mora.

– Jeff är en tränare som tillhör den nya generationens sätt att leda, organisera och driva spelarna och laget framåt. Han är precis den tränartyp vi har sökt efter, säger Peter Iversen till Moras hemsida.

Läs mer om Mora IK>>>

Christopher Blanck
Mattias Nilsson

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

sjutton + fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.