Djurgården nära drömvärvning

SHL-laget Djurgården är nära att få till en drömvärvning och därmed förstärka backsidan ytterligare. Den hårdskjutande rightbacken ska vara nära klubben.
– Linus tillhör Djurgården om han skulle släppas av Florida och vi försöker få igenom det så fort som möjligt, säger Joakim Eriksson, sportchef i Djurgården.

Nu är Djurgården nära en drömvärvning, backen Linus Hultström är i Stockholm och klubben jobbar på att hitta en lösning att ta hem honom från Floridas organisation i NHL.

– Linus kommer genomföra fysträning med laget idag. Viktigare är att vi just nu ligger på Florida för att de ska släppa honom som spelare. När det sker så tillhör han Djurgården sen vårt tidigare kontrakt, säger sportchefen Joakim Eriksson till klubbens hemsida.

Drömvärvning kan bli verklig

Djurgården hade inte räknat med att Linus Hultström skulle kunna förstärka truppen även den pågående säsongen. Just nu pågår en febril verksamhet för att få loss den 24-årige backen från Florida.

– Det är inte en spelare som räknat med att få hem under den här säsongen men det är en spelare som vi inte vill tacka nej till. Tillsammans med Linus och hans agent tittar vi på hur en gemensam framtid skulle kunna se ut, säger Eriksson.

Linus Hultström har på 107 matcher i Djurgårdströjan producerat 64 poäng.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN