Foto: Bildbyrån
Scandic

Han har under flera år varit en drömvärvning för Djurgården. Till nästa säsong har han uppgetts som klar av flera medier. Nu kan affären spricka.
– Han har flera anbud från utlandet, säger Martin Nilsson till Hockeybladet.

Att Djurgården är ute efter stjärnan Andreas Engqvist signatur på ett kontrakt är ingen hemlighet. Det har till och med rapporterats om att han ska vara klar för klubben.

– Det jag vet är att inget är klart med Djurgården, säger Martin Nilsson, agent vid Engqvists agentur till Hockeybladet.

Engqvist lider av sviterna efter ett par tunga hjärnskakningar och under säsongen blev han utköpt från sin KHL-klubb Salavat Yulaev Ufa. Den här säsongen har det endast blivit 15 matcher för den spelskicklige centern. Han har under vintern besökt specialistläkare i Finland för att få bukt med problemen.

Anbud från utlandet

Hockeyagenten Martin Nilsson jobbar för samma agentur som har Engqvist, men han är inte spelarens personliga agent. Däremot känner han till lite grann om vad som händer kring Engqvist. För Hockeybladet bekräftar han att det finns intresse från utländska klubbar, men han kan av förklarliga skäl inte gå in på vilka klubbar det handlar om.

– Han har flera anbud från utlandet, sen får vi se vart det landar, avslutar Nilsson.

Kommentarer

Kommentarer