Då tar Dick Axelsson beslut om ny klubb

Dick Axelssons vara eller inte vara i svensk ishockey nästa säsong fortsätter. Just nu pågår rehabilitering som går framåt. Men beslut om vilken Axelssons nya klubb blir dröjer.
– Rehaben går jättebra, men vi avvaktar att ta något beslut om ny klubb innan april, säger agenten Nina Wennerström till Hockeybladet.nu.

Dick Axelsson har de senaste säsongerna spelat i Schweiz och HC Davos. Men i början av säsongen ådrog Axelsson sig en knäskada som hållit honom utanför spel de senaste månaderna. Han har redan aviserat att han kommer återvända till SHL men beslut dröjer, det meddelar agenten för Hockeybladet.nu.
– Det finns inte så mycket att säga om Dick, inget är klart. Vi tar inget beslut innan april, säger agenten Nina Wennerström.

Tidigare har Hockeybladet.nu rapporterat att Dick Axelsson skymtats till på Hovet flera gånger om. Och Djurgården är fortsatt med i leken.
– Djurgården är intressant, precis som flera andra klubbar i SHL, bekräftar agenten.

Dick Axelsson har de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i Davos och har bidragit med 74 poäng på de 91 matcher han har spelat för klubben. Intresset är stort. Men just nu fokuserar forwarden på att återhämta sig från den knäskada han ådrog sig i början av säsongen.
– Intresset är stort, men just nu fokuserar Dick på att bli frisk, avslutar hon.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN