BRYNÄS: Trotjänaren tvingas lämna klubben

Brynäs bygger nytt under nye tränaren Peter Andersson, det medför att trotjänaren, Jacob Blomqvist, tvingas lämna klubben efter sex år.
– Brynäs är klubben i mitt hjärta, säger Blomqvist

Trotjänaren, Jacob Blomqvist, tvingas lämna klubben efter sex år. Forwarden var dessutom kapten i tre av de åren, samt assisterande kapten under två år. Nu får han inget nytt kontrakt när nye tränaren Peter Andersson ska forma sitt nya lag.

– Ett tufft besked att ge. ”Jacke” har varit en bra representant för Brynäs IF både på och utanför isen och är för evigt inskriven i föreningens historia som en av spelarna som burit kaptensmärket för klubben. Vi riktar ett stort tack till Jacob för sina insatser i Brynäs IF och önskar honom ett stort lycka till i den fortsatta karriären, säger Michael Sundlöv, herransvarig i Brynäs till klubbens hemsida.

Nära SM-guld

Som kapten i anrika Brynäs var Gävlesonen, fostrad i klassiska Gävle GIK, nära att få lyfta Le Mat-pokalen 2017. Något som fortfarande sitter i skallen på 33-åringen.

– Det som fortfarande grämer mig är att vi var så nära att vinna, att vi var bara ett mål från ett SM-guld, säger Blomqvist till Brynäs hemsida och fortsätter:

– Brynäs är klubben i mitt hjärta och Brynäshjärtat kommer alltid finnas kvar. Jag vill tacka alla supportrar, alla lagkamrater som man jobbat med och alla andra runt Brynäs för att jag fått representera klubben och allt stöd som jag har fått.

I samma nyhet meddelar Brynäs att de bryter kontraktet med 23-årige forwarden Lukas Zetterberg.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN