Brynäs håller dörren öppen för KHL-backen

Brynäs håller dörren öppen för KHL-backen Simon Bertilsson. Det meddelar klubbens herransvarige Michael Sundlöv på klubbens hemsida idag.
– Inga dörrar är stängda för ”Berra”, säger Michael Sundlöv.

Idag skrev Brynäs ett tvåårskontrakt med KHL-backen John Nyberg. Samtidigt håller Brynäs dörren öppen för KHL-backen och Brynäsikonen Simon Bertilsson.

– Vi har fortsatt kontakt men har ännu inte fått något svar där. Vi vill ha hit John för att säkra upp om Bertilsson inte kommer. Och om det skulle bli så att han kommer så betyder det bara att vi har en ännu starkare backsida. Så inga dörrar är stängda för ”Berra”, säger Michael Sundlöv herransvarig i Brynäs till klubbens hemsida.

Klubbikon

Simon Bertilsson är något av en klubbikon i Brynäs. Han har representerat klubben under 13 säsonger, varav elva av dessa i klubbens A-lag. Den nu 29-årige backen har ett SM-guld med Brynäs 2012. Han är fostrad i Borfors och kom till Gävleklubben inför säsongen 2007/2008.

Hittills har det blivit 368 SHL-matcher och 49 slutspelsmatcher för backen som dessutom representerade Tre Kronor i OS i Sydkorea 2018. Hittills har han levererat 66 poäng och 298 utvisningsminuter i Brynäströjan i SHL.

Här kan du följa lagbyggena för Brynäs och de övriga SHL-klubbarna inför säsongen 2020/2020. SHL startar lördagen 19 september.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN