Blir kvar i SHL: ”en stabil center”

0
475
Foto: Bildbyrån
Ludvig Rensfeldt bokfördes under den senaste säsongen för 49 matcher i Timrådressen men nu har forwarden hittat en ny klubb. Ett kontrakt med Örebro är påskrivet, meddelar klubben på sin webbplats.

Under den senaste säsongen spelade Ludvig Rensfeldt i Timrå. Nu är forwarden presenterad av ny klubb. 27-åringen från Gävle har tecknat ett kontrakt som sträcker sig över 2020/2021 men Närkeklubben, skriver Örebro på sin hemsida.

Örebros sportchef Niklas Johansson berättar att han tror att det finns mer att plocka ut av Ludvig Rensfeldt och att det ska bli spännande att följa hans utveckling i Örebro.

– Det känns väldigt bra att Ludvig väljer att komma till oss. En spelare som jag har följ under en längre tid och som vi ser en stor potential i. Ludvig har en bra storlek och är en stabil center som varit i SHL under många år nu. Jag tror att det finns ännu mer att plocka ut av honom och det ska bli spännande att följa hans utveckling i vår miljö, säger Johansson till Örebros hemsida.

Totalt har Ludvig Rensfeldt bokförts för 217 matcher fördelat i Brynäs, Rögle, Malmö och Timrå. Nu väntar alltså spel i Örebro för forwarden.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ett × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.