BESKEDET: Publikfavoriten återvänder – ”Jag älskar alla supportrar”

Under morgonen hördes nog glädjetjut runt omkring Göteborg. Publikfavoriten och den tidigare Frölundaspelaren, Ryan Lasch, återvänder till klubben där han tidigare vunnit två SM-guld. Kontraktet är skrivet över tre år.

Publikfavoriten återvänder till Göteborg, om man hade frågat Frölundasupportrarna vem deras drömvärvning skulle vara inför nästa säsong skulle nog många svarat Ryan Lasch. Amerikanen som under sina 206 matcher för klubben gjorde imponerade 256 poäng, har verkligen satt stora avtryck i göteborgsklubben.

Spel i Finland och Schweiz

Det blev bara ett år ifrån Göteborg för 34-åringen. Under säsongen som var, blev det spel både i Finland för Pelicans, samt för ZSC Lions i Schweiz. Men nu är det Frölundatröjan som gäller igen för Lasch och det är något han ser framemot.

– Jag älskar alla supportrar och det ska bli roligt att vara en del av stan igen. Jag har alltid känt att Göteborg är mitt andra hem, säger Lasch till klubbens Facebooksida.

Ska bättra på lagets power play

Under föregående säsong hade Frölunda en del problem i spelet fem mot fyra och här hoppas man att poängkungen ska göra stor skillnad.

– Det är ju ingen hemlighet att vi hade strul i power play förra säsongen. Vi vet vad han kan där och saknade honom. Vi känner varandra väl och det är en fördel”, säger Fredrik Sjöström till klubbens hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN