BEKRÄFTAT: Vita Hästen värvar från Hockeyettan

0
887
BESKEDET: Ingen smittspridning i Vita Hästen – återupptar verksamheten

Norrköpingslaget Vita Hästen har gjort klart med en ny forward, som öst in mål i Hockeyettan. 25-åringen har spelat 21 SHL-matcher.

Från Hockeyettan värvar allsvenska Vita Hästen forwarden Jonathan Tholander. 25-åringen som är fostrad i HV71 kommer närmast från Östersund i Hockeyettan. Där gjorde han 30 mål på 39 matcher under förra säsongen.

– Jonathan är en spännande producerande spelare som utvecklats bra under sina säsonger i division 1. Vi tror Jonathan kan ta ytterligare kliv den här säsongen och bidra till att vi som lag också blir bättre, säger Jonas Johnson, tränare i Vita Hästen till hemsidan.

Fem säsonger i Hockeyettan

Nu hoppas Tholander, med 21 SHL-matcher från säsongen 2011-2012 i kroppen, att karriären ska ta fart i Hockeyallsvenskan och Vita Hästen. Tholander har spelat fem säsonger i Hockeyettan.

– Hästen visade stort intresse från start och har visat att de verkligen tror på mig, så valet känns helt rätt. Förväntningarna är att vi åtminstone ska vara med och kriga om en topp 8 plats. För mig är det också ett steg upp i seriesystemet vilket är väldigt roligt, jag har tränat på bra i som ar och hoppas kunna bidra med hårt arbete och förhoppningsvis kunna stänka dit ett par puckar också, säger han till klubbens hemsida.

Kontraktet är skrivet på ett år.

 

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − femton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.