Bekräftat: Ullström tränar med HV71

HV71 är inne i en riktigt bra period och nu kan laget komma att förstärka truppen ytterligare. Den skadedrabbade David Ullström tränar med HV71.
– Det ska bli väldigt intressant att han honom här, säger Johan Davidsson till HVTV.

Den här säsongen har varit spolierad av skador för forwarden David Ullström. Nu har han rehabtränat i ungefär fyra månader och är sakta men säkert på väg tillbaka. Efter att ha tränat på egen hand och division 1-laget HC Dalen får han nu chansen i HV71. Den assisterande sportchefen, Johan Davidsson, är noga att påpeka att det inte finns något avtal skrivet mellan parterna, utan att det är HV71 som ger honom en chans att komma tillbaka på hög nivå.

– Det är lite speciellt, David Ullström kommer att vara med oss och träna. Han är med på obestämd framtid. Vi har inte skrivit något avtal med honom. Vi känner att David är på så god väg i sin rehabilitering och om han ska ha en möjlighet och chans att kunna spela hockey något mer den här säsongen måste han in och träna ordentligt, säger Davidsson till HVTV.

Ullström spelade i Minsk

Ullström startade säsongen i Dinamo Minsk där skadorna gjorde att det bara blev tre matcher innan han köptes ut från sitt kontrakt. Nu återstår att se om skadan läkt och att han tar en plats i laget.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN