Bekräftat: Skröder tillbaka i Modo – igen

Först lämnade han Modo för Örnsköldsvik inför säsongen, sedan lånade Modo honom innan han blev klar för Sarpsborg. Nu är Per-Åge Skröder klar för Modo igen.

– Per-Åge tillför rutin, kraft, målskytte, aggressivitet och ett starkt ledarskap”, säger Andreas Johansson, tränare i Modo.

Krislaget Modo är nära negativt kval i HockeyAllsvenskan och nu har de värvat klubbikonen Per-Åge Skröder från norska Sparta Sarpsborg. Norrmannen är klar för resten av säsongen meddelar klubben på sin hemsida.

Cirkus Skröder

Cirkus Skröder har därmed fått en ny vändning och Modo tar i med näbbar och klor för att slippa kvala för att vara kvar i HockeyAllsvenskan nästa säsong. Veteranen har tidigare varit en pålitlig målskytt för ångermanlänningarna.

– Det känns väldigt bra för oss att Per-Åge bestämt sig och nu skrivit på för för resten av säsongen. Han har spelat ett antal matcher redan, bland annat en match med oss, vilket är positivt då han är inne i grejerna. Nu ska han komma i fas både matchmässigt och träningsmässigt tillsammans med oss, säger Andreas Johansson till Modos hemsida och fortsätter:

– Skröder ansluter bra rent tidsmässigt då det ger honom möjlighet att träna över helgerna och det var även en viktig del att få honom i spel i de tre matcherna som väntar innan det korta juluppehållet.

Modo hoppas att nortrmannen blir spelklar redan till kvällens viktiga möte med Pantern.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN