BEKRÄFTAT: Landslagsstjärna väljer Luleå

Luleå presenterade två starka nyförvärv till nästa säsong. Från Almtuna värvar de Emil Larsson och från Rögle ansluter en landslagsstjärna.

Idag presenterade Luleå två nyförvärv i sitt program LHFLive. Den mest meriterande värvningen är att Rögles landslagsstjärna Patrick Cehlin går till norrbottningarna.

Landslagsstjärna ansluter

Cehlin har skrivit på ett tvåårskontrakt med Luleå.

– Patrick Cehlin är en högerfattad forward med god spelförståelse, bra skridskoåkning och en målfarlighet som kommer att bli viktig för oss kommande säsonger. Har dessutom erfarenhet av spel med Tre Kronor och är en spelare som vi räknar kommer kunna bidra för oss i powerplay, säger Ulf Engman, vice General Manager till Luleås hemsida.

– Jag har haft ett jättebra snack med ledningen för Luleå Hockey och känner att det är något intressant på gång i föreningen. Så det känns riktigt kul att flytta upp till Norrbotten och att få träffa dom andra grabbarna i laget. När det gäller min fysiska status så tränar jag och håller igång, allt går enligt plan, så jag ser verkligen fram emot nästa säsong., säger Patrick Cehlin till Luleås hemsida.

Talangen klar för två år

I samma sändning presenterade Luleå också nyförvärvet Emil Larsson, som skrivit på för två år.

– Emil Larsson är en smart spelare med god spelförståelse och en naturlig målfarlighet. Förra säsongen var han en av HockeyAllsvenskans bästa forwards och besitter trots sin unga ålder goda ledaregenskaper. Blir extra användbar då han kan spela både som forward och som center, säger Engman.

– Det skall bli jättekul att få den här chansen i Luleå Hockey och jag känner att man tror på mig. Efter fyra säsonger i Allsvenskan, där jag fått växa in i en större och större roll och där jag fått spela både powerplay och boxplay så känner jag mig redo för den här utmaningen och ser verkligen fram emot den kommande säsongen, säger Emil Larsson.

För Hockeybladet avslöjade Emil Larsson häromdagen att han skrivit på ett tvåårskontrakt.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nitton + 20 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN