BEKRÄFTAT: HV71 spikar målvaktsparet

HV71 spikar målvaktsparet inför den kommande säsongen, klubben har skrivit ett nytt kontrakt med förra säsongens målvakt Jonas Gunnarsson. Kontraktet gäller över en säsong.
– HV71 är hemma för mig, säger Jonas Gunnarsson.

Nu är det klart, HV71 spikar målvaktsparet inför nästa säsong. Det blir samma par som vaktar målet den kommande säsongen, sedan klubben kommit överens med Jonas Gunnarsson om ett nytt kontrakt som sträcker sig över nästa säsong. Hans kombatant om förstaspaden blir även den kommande säsongen Hugo Alnefelt.

– Det är en otroligt stark målvaktssida. Jonas har visat en hög nivå under många år i SHL och är väldigt seriös i allt han gör. Han är en bra ambassadör för klubben och går i bräschen både på träning och match, säger Johan Hult, sportchef i HV71 till klubbens hemsida.

HV71 är hemma

Eksjösonen är nu klar för sin nionde säsong i HV71, en klubb han kom tillbaka till efter fyra år på vift i Malmö och AHL.

– Det känns naturligtvis jättekul att det är klart. HV71 är hemma för mig och här känner jag att jag utvecklas både som målvakt och som människa. Vi har nåt spännande på gång i HV71 och vi känner ett starkt driv i gruppen inför nästa säsong, säger Jonas Gunnarsson.

Gunnarsson började sin karrär i Eksjö och gick via Nässjö till HV71.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN