BEKRÄFTAT: HV71 sparkar två spelare

HV71 bekräftar idag på sin hemsida att de sparkar två av sina spelare. Den ena värvades som klasspelare, men var en besvikelse i för både klubb och fans. Den andra vill ha en större roll i laget än vad klubben kan erbjuda. Kontrakten avslutas med omedelbar verkan.

HV71 sparkar de båda spelarna Max Wärn och Erik Andersson, trots att båda har gällande kontrakt.

– Det är alltid tråkigt när spelare lämnar men detta är det bästa både för spelarna och för HV71, säger Johan Hult sportchef i HV71 i ett pressmeddelande.

Inför den gångna säsongen skrevs ett tvåårskontrakt med Max Wärn, då han endast mäktade med 18 poäng på 49 matcher bryts nu kontraktet.

– Vi har efter säsongen haft en dialog om hur vi ser på laget till nästa säsong och Max eventuella roll. Efter de samtalen har vi kommit fram till att det bästa för båda parter är att vi skiljs åt, säger Hult.

Vill ha större roll

För Erik Andersson som kom till HV71 redan 2011, avslutas också kontraktet i förtid. Andersson vill ha en större roll än vad klubben kan erbjuda honom.

– Erik är i ett läge i karriären där han behöver en större roll och mer istid än vad vi kan erbjuda, därför har vi gjort denna uppgörelsen med Erik. Vi vill från HV71:s håll önska Erik ett stort lycka till i sin framtida hockeykarriär, avslutar Hult.

Mer om HV71>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN