BEKRÄFTAT: Djurgården tvingar bort backen – nära kontrakt med SHL-klubb

Djurgården nobbar backen efter sju år i A-laget. Nu kan Hockeybladet bekräfta MrMadhawks avslöjande att 24-åringen förhandlar med en SHL-konkurrent och kommer presenteras inom kort.
– Det ligga en del i det, säger Kent Norberg till Hockeybladet.

Idag släppte Djurgården nyheten att man inte förlänger med backen Alexander Falk. MrMadhawk avslöjade att Falk är på väg till SHL-nykomlingen Timrå. En nyhet som Hockeybladet fått bekräftat av Timrås sportchef Kent ”Nubben” Norberg.

– Det kan ligga en del i det, säger han till Hockeybladet.

När kommer ni att presentera honom?
– När han blir klar.

Djurgården förklarar

Stockholmsklubben som värvade Alexander Falk som 17-åring från talangfabriken SDE och redan den andra säsongen fick han chansen i en match i SHL. När Djurgården låg i Hockeyallsvenskan spelade han till sig en A-lagsplats, en plats som han nu inte lägre har.

– Vi och Alexander kommer att gå skilda vägar. Alexander har i år gjort sin hittills bästa säsong i Djurgårds-tröjan. Men när vi efter säsongen bytt bilder kring roll, istid, utvecklingsmöjligheter och lön så har vi inte delat samma bild. Därigenom kommer vi här och nu gå skilda vägar och vi önskar Alexander lycka till i sin kommande klubb, säger Joakim Eriksson Djurgårdens sportchef till klubbens hemsida.

Mer om Silly Season>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN