BEKRÄFTAT: Backstjärnan återvänder till SHL

Det hgar spekulerats ett tag, nu står det klart att backstjärnan återvänder till SHL och Örebro. Kontraktet är skrivet över två säsonger.
– För mig var det ett lätt beslut att komma tillbaka till Örebro, säger Nick Ebert.

Backstjärnan, Nick Ebert, återvänder till SHL och Örebro. Den amerikanske backen spelade en dryg säsong med Örebro mellan 2018 och 2019. Den förra säsongen spelade han i AHL. Nu återvänder han till klubben han lämnade förra året.

– För mig var det ett lätt beslut att komma tillbaka till Örebro. Det är mitt andra hem och jag älskar verkligen fansen, klubben och staden. Mitt mål är vinna SM-guld med Örebro. Klubben har något bra på gång och jag vill vara med och bidra till att vi vinner, säger Nick Ebert till Örebros hemsida.

Publikfavorit

Under den dryga säsongen han spelade för Örebro blev hanj en stor publikfavorit och i flera Örebroforum har han setts som en drömvärvning. Örebros sportchef Niklas Johansson är glad över nyförvärvet.

– Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Nick tillbaka till Örebro Hockey. Nick kommer vara en toppback i SHL och vi vet att han är en omtyckt spelare bland våra supportrar. Nick känner klubben och staden bra sedan tidigare och det ska verkligen bli kul att se honom i Örebrotröjan igen, säger Niklas Johansson till Örebros hemsida.

Externa finansiärer

Att den 26-årige backen har kunnat värvats tillbaka till Örebro är tack vare att sponsorer och privatpersoner gått samman och gjort det ekonominskt möjligt.

– Vi är otroligt tacksamma över alla som har varit med och gjort detta möjligt. Partners, supporterföreningen 14-3 samt privatpersoner har verkligen ställt upp och utan deras hjälp hade vi inte kunnat genomföra värvningen. Det värmer verkligen i hjärtat och visar vilket stöd vi har från alla som brinner för klubben, säger Johansson.

Här kan du följa Örebros lagbygge inför säsongen 2020/2021.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN