Foto: Bildbyrån

Karlskrona missade slutspelsplatsen i näst sista omgången. Nu har lagbygget för nästa säsong startat och igår gjorde klubben klart en backbjässen som kom till KHK till förra säsongen.

Karlskrona har förlängt med backbjässen David Printz som kom till klubben från Nürnberg i tyska DEL till förra säsongen. Printz har förlängt sitt kontrakt med KHK med ytterligare ett år.

– Ännu en viktig pusselbit i vårt lagbygge på backsidan. Det känns jättebra att vi får fortsätta med David i laget. Han visade redan förra säsongen vilken stabil kille han är, inte bara på isen, säger Ove Molin tränare i KHK i ett pressmeddelande.

Backbjässen är rutinerad

Printz har hittills spelat 335 matcher i SHL och är en av Karlskronas mest rutinerade backar och ver en starkt bidragande orsak till att Karlskrona stabiliserade försvaret under den gångna säsongen. Nu är han alltså klar för ytterligare en säsong i Blekingeklubben. Något som inte bara är bra för laget på isen.

– Hans erfarenhet är viktig även i omklädningsrummet. David står för det vi vill ha på backsidan, lite mer tyngd och tuffhet men också rutin. Egenskaper som vi pratade om att vi ville ha in redan inför förra säsongen. Det känns bra, säger Molin.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer

Scandic