Foto: Bildbyrån
Erik Gustafsson är klar för sin sjätte säsong i Västervik. Detta står klart efter att backen förlängt sitt kontrakt med klubben över den kommande säsongen, meddelar Västervik på sin webbplats.

Erik Gustafsson anslöt till Västervik 2014/2015 och under sin andra säsong i klubben var han med och spelade upp Västervik till HockeyAllsvenskan. Nu har backen, som under den senaste säsongen bokfördes för 49 matcher och sex (1+5) poäng i Västerviksdressen, skrivit på för sin sjätte raka säsong i klubben, skriver Västervik på sin hemsida.

– Vi är glada över att hitta en lösning med Erik över nästa säsong. Erik är inte bara en solid back utan också en bra kille i omklädningsrummet och är nu den spelare i truppen som spelat längst i klubben, säger Västerviks sportchef Emil Georgsson till klubbens hemsida.

Erik Gustafsson kan bli den spelare som spelat flest matcher i Västervik den kommande säsongen. Att notera är att Emil Georgsson spelat tredje flest matcher för Västervik med sina 373 tävlingsmatcher. Flest matcher i Västerviksdressen har Niklas Dacke med 343 tävlingsmatcher.

– Erik blir ju nästa gubbe som kliver över 300 matcher i VIK, Är han skadefri och får spela några slutspelsmatcher så kommer han att kunna kliva upp på flest spelade matcher i klubben redan nästa säsong, bara 28 år gammal, säger Georgesson till Västerviks hemsida.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer