Backen får förlängt kontrakt – ”visat mer mognad i spelet”

0
163
Foto: Bildbyrån/Montage
Västerviks sportchef Emil Georgsson har gjort sin första kontraktsförlängning inför nästa säsong. Backen Erik Ullman stannar i klubben, meddelar Västervik på sin webbplats.

Erik Ullman och Västervik har kommit överens om en kontraktsförlängning som gäller över den kommande säsongen, meddelar klubben på sin hemsida. Den 21-årige backen kom till klubben inför säsongen, har skrivit på ett ettårskontrakt. har under säsongen bokförts för 37 matcher i Västerviksdressen.

– Erik kom till oss med ett stukat självförtroende, men har under säsongen fått tillbaka det spel vi visste fanns där. Framförallt har han visat mer mognad i spelet och prestationerna har blivit jämnare. Dessutom har han en offensiv uppsida som gör honom till en spännande spelare, säger Västerviks sportchef Emil Georgsson till klubbens hemsida.

Den senaste säsongen blev det fem matcher i AIK:s J20-lag, sex matcher i AIK:s A-lag och 25 matcher i Hockeyettan med Huddinge för den unga backen som totalt har spelat 71 matcher i Hockeyallsvenskan.

Sedan tidigare har Västervik kontrakt över nästa säsong med tränaren Mattias Karlin och spelarna Victor Öhman och Henrik Malmström.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

11 + nio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.