AVSLÖJAR: Timråforwarden har gjort sitt val – här är nya klubben

Timrå befinner sig just nu i en nervkittlande kamp mot Karlskrona om en plats i SHL kommande säsong. I skuggan av Jonathan Dahlén hittar vi forwarden Johan Johnsson. Nu kan Hockeybladet avslöja att Timråforwarden lämnar efter säsongen. Han är överens med en klubb i SHL.

Timråforwarden Johan Johnsson som har HV71 som moderklubb flyttade 2015 till Timrå efter han varit utlånad till Mora av HV säsongen innan. Johan Johnsson har i skuggan av Jonathan Dahlén varit en av klubbens främsta spelare. Under säsongen har det blivit 25 poäng på 51 spelade matcher. Vilket lett till ett intresse från SHL-klubbarna. I en artikel publicerad av Hockeypuls.se avslöjade man att både HV71 och Brynäs jagade Johan Johnsson till kommande säsong.

Timråforwarden flyttar hem

Nu kommer uppgifter till Hockeybladet att Johan Johnsson har bestämt sig för att flytta hem till Jönköping och uppgifterna säger att han ska vara klar för spel med moderklubben HV71 kommande säsong. HV:s sportchef Johan Hult har tidigare sagt att klubben gjort klart med spelare som fortfarande befinner sig i spel. Därmed i respekt mot spelaren, klubben och dess sponsorer. Så blir övergången inte officiell innan lagen spelat klart sina respektive säsonger.

-Johan Johnsson är överens med HV71. Han flyttar hem till Jönköping nästa säsong säger en källa till Hockeybladet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN