AVSLÖJAR: Backstjärnan i samtal med NHL

HV71 städar in truppen inför nästa säsong. Igår offentliggjorde klubben att hela nio spelare fick lämna föreningen. En som det varit tyst om är backstjärnan Lawrence Pilut. Nu meddelar agenten för Hockeybladet att samtal pågår med flera NHL klubbar.

Backstjärnan Lawrence Pilut har gjort en succéartad säsong i HV71 och vann bland annat backarnas poängliga. Lawrence Pilut blev under januari den första backen under säsongen att utses till månadens spelare. Under säsongen har det befunnit sig flertalet NHL-scouter för att följa Piluts framfart i SHL. Lawrence stod för 38 poäng på 52 spelade matcher. Nu meddelar agenten för Hockeybladet att samtal pågår med flera NHL-klubbar.

– Vi för samtal med flera NHL-klubbar just nu. Lawrence har kontrakt med HV71 fram tills att någon annan tar över, säger Lawrence Piluts agent till Hockeybladet.

Backstjärnan inte draftad

Lawrence Pilut är inte draftad av någon NHL-klubb och kan därför förhandla med flera klubbar och välja det kontraktsförslag som passar honom bäst. Allt kommer bli klart inom kort enligt Piluts agent.

– Samtal pågår med NHL och det kommer offentliggöras inom en månad vart han hamnar, säger han.

Läs mer om HV71:s Sillys Season här>>>

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN