Allsvensk succéspelare klar för Djurgården

0
3689
Foto: Bildbyrån
Djurgården ser över truppen inför kommande säsong. Nu har valet fallit på Västerås succéspelare Kalle Östman som är uppges vara klar för SHL-klubben kommande säsong.

Den initierade bloggaren MrMadHawk avslöjar att Djurgården gjort klart med Kalle Östman inför nästa säsong. Östman som till vardags spelar i Västerås har stått för en nästintill sanslös säsong med 41 poäng på 48 matcher. Västerås har haft Hockeyallsvenskans allra vassaste powerplay där framförallt Östman varit den som styrt.

Djurgården har stundtals haft det tunt på centersidan under denna säsong med flera skador, bland annat långtidsskadade Andreas Engqvist. Vikarierande förstacenter när även Josefsson varit skadad har Sebastian Strandberg varit och han har gjort det med bravur. Så pass bra att Sanny Lindström placerade Strandberg på sin lista över SHL:s mest underskattade spelare.

Presenteras efter slutspelet

I Kalle Östman får Djurgården en breddspelare som kan användas i flera olika femmor. Men framförallt så kommer han bli ett hot i Djurgårdens powerplay. Sett till passningspoäng under säsongen så ligger han i absoluta toppen vilket nu tagit honom hela vägen upp till SHL. Kalle Östman kommer presenteras av Djurgården efter slutspelet.

 

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

sexton + 17 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.