Foto: Bildbyrån

Efter att ha gjort sina första poäng i AIK-tröjan så förlänger nu en av lagets unga forwards sitt kontrakt över kommande säsong.

Det är forwarden Max Lindholm, född 1997, som förlänger sitt kontrakt över säsongen 17/18. Han gjorde säsongen som gick sina första poäng (2+1) i AIK:s A-lag och HockeyAllsvenskan. Säsongen som var hans andra på seniornivå. Utvecklingen som går framåt ser sportchefen Anders Gozzi framemot att vara en del av.

– Max har varit en ledande spelare i J20-laget med sin kraft och spelskicklighet. Han har höjt sitt spel utan puck och har blivit en bättre ishockeyspelare det här året och vi tror han kan utvecklas ytterligare i den svartgula tröjan, säger Gozzi till AIK:s hemsida.

Fick avsluta med SM-brons

Lindholm, som hunnit spela med både AIK:s J18- som J20-lag, fick i helgen kröna juniortíden med ett brons i J20-SM. HV71 besegrades med 5–4 i bronsmatchen.

– Att få avsluta juniortiden på det sättet var magiskt. Det är ett grymt gäng och det var väldigt roligt att få avsluta tiden med dem på det här sättet, säger Max.

Lindholm lyrisk

Till AIK kom han från Huddinge och nu blir han alltså kvar. Något Max Lindholm är oerhört glad över.

– Det är jättekul! Det är som en dröm, det finns ingen annanstans jag har så bra utvecklingsmöjligheter som i AIK. Jag trivs jättebra i klubben och det är kul att jag får förtroendet här att ta nästa steg, säger Max.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer