AIK: Pucktrollaren tillbaka i svartgult

0
1790
AIK: Pucktrollaren tillbaka i svartgult
Foto: Bildbyrån
Pucktrollaren, Fredric Weigel, är tillbaka i svartgult. Idag meddelade klubben att han skrivit på för en säsong för Solnaklubben.
– Jag hoppas publiken sluter upp som när jag var här sist, säger Fredric Weigel.

Pucktrollaren, Fredric Weigel, är tillbaka i svartgult, han lämnar Björklöven för en comeback i AIK. För två säsonger sedan spelade Weigel i AIK innan flyttlasset gick till finska Liiga och spel i Jukurit. Där blev det endast 17 matcher och en flytt tillbaka till Sverige och Hockeyallsvenskan.

– Det var en annorlunda upplevelse men jag är en erfarenhet rikare. Jag utvecklades personligt och det var första gången jag bodde utanför Stockholm. Det var lite tufft att flytta runt men jag gick stärkt ur detta, säger Fredric Weigel till AIK:s hemsida och fortsätter:

– Det var ett litet äventyr att få spela utomlands men laget jag spelade i hade det tufft. Sedan hamnade jag i Björklöven där jag trivdes väldigt bra men AIK lockade mer.

Spelgeni

AIK:s sportchef kallar nyförvärvet spelgeni och är mycket nöjd att forwarden fostrad i Haninge är tillbaka i klubben,

– Fredric Weigel är ett spelgeni som gillar att ta stor plats ute på isen och kan leda sin femma. Han älskar att hålla i pucken och är väldigt kreativ på isen, vilket vi kommer få stor nytta av, säger han.

Weigel hoppas att publiken ska hitta tillbaka till Hovet när AIK spelar nästa säsong. Han minns tillbaka till året han spelade i klubben.

– Det ska bli fantastiskt roligt att komma tillbaka. Jag hoppas publiken sluter upp som när jag var här sist!

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

tio + fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.