Agenten: ”Vi för en dialog med Skellefteå”

0
2829
Foto: Bildbyrån

Det var Norrans Hockeyblogg som var först ut med att avslöja att Djurgårdens stjärncenter, Matt Anderson, var klar för Skellefteå. För Hockeybladet bekräftar agenten att man för en dialog med Skellefteå, men påpekar också att ingenting är klart och underskrivet. 
– Vi för en dialog med Skellefteå,  säger agenten, Marcus Isaksson till Hockeybladet. 

Under söndagen avslöjade Norrans Hockeyblogg att Skellefteå gjort klart med centern, Matt Anderson. I en intervju med med Hockeybladet bekräftar hans agent, Marcus Isaksson, att man för en dialog med klubben, men påpekar också att ingenting är klart.
– Jag har också läst ryktena. Det jag kan säga är att vi för en dialog med Skellefteå, och att det är en fantastisk förening, säger han.

”Vi har ingen möjlighet att matcha hans lönenivå”

Djurgården aviserade tidigt att man ville behålla stjärncentern, men i en intervju med Hockeybladet bekräftade Djurgårdens sportchef, Joakim Eriksson, att löneanspråken var alldeles för höga.
– Vi har ingen möjlighet att matcha hans lönenivå just nu, sade sportchefen till Hockeybladet då.

Agenten bekräftar uppgifterna om att man har haft en dialog med Djurgården, och att det lutar åt att det blir spel i Sverige den kommande säsongen.
– Vi har väl haft en dialog med Djurgården också, men jag har egentligen inte så mycket mer att säga än att det lutar åt att det blir spel i Sverige.

Stämmer det att Djurgården inte kunde matcha Matt:s löneanspråk?
– Äeh, jag vet inte. Jag har inte full koll på Djurgårdens budget, men dem har ju vetat vad han vill ha, och liksom alla andra klubbarna också. Det är nog mycket små bitar som ska falla på plats för att det ska kännas rätt.

Ett beslut är snart på plats

Den senaste tiden har Matt befunnit sig på semester, men agenten har en förhoppning om att ett beslut snart är på plats.
– Så småningom hoppas vi. Matt har varit på semester och kommer hem i veckan. Han trivs väldigt bra i Sverige, och tar gärna ett tredje år här också, avslutar han.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fjorton − 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.