Agenten: Spelarna är inte aktuella för Almtuna

0
289

Idag avslöjar Hockeypuls att Almtuna för en dialog om att värva tre stora namn inom Hockeysverige. Två av spelarna är inte aktuella enligt agenten.
– Det får stå för Almtunas sportchef, säger spelarnas agent till Hockeybladet.

Enligt den samlade hockeysajten Hockeypuls ska Almtuna vara ute efter tre hockeyprofiler till nästa säsong. Det handlar om spelarna Tony Mårtensson, Nicklas Danielsson och Johan Holmqvist.

– Jag har vid olika tidpunkter visat intresse för alla tre, bekräftar Almtunas sportchef Tobias Pehrsson för Hockeypuls.

Nu går agenten till två av spelarna, Tony Mårtensson och Nicklas Danielsson, ut och dementerar uppgifterna till Hockeybladet.

– Nicklas Danielsson har ett år kvar på kontraktet med Lausanne och det kommer han att fullfölja, säger Jocke Persson, spelarnas agent.

Tony Mårtensson, 37 år i sommar, sitter på ett utgående kontrakt med Lugano. Han är inte heller aktuell för spel i Almtuna.

– För Tonys skull handlar det om att fortsätta spela i NLA nästa säsong, antingen det eller SHL. HockeyAllsvenskan är inte aktuellt, säger Persson till Hockeybladet.

Om det skulle bli SHL för Mårtensson, är närheten till Sigtuna, Brynäs eller Djurgården, de hetaste alternativen då?
– Han är inte låst vid Gävle eller Stockholm som det skulle vara med närheten till Sigtuna. Tony är öppen för förslag.

Almtuna hoppas på stjärnglans

För Hockeybladet utvecklar Almtunas sportchef Tobias Pehrsson tankarna om de tre omtalade spelarna.

– Det är tre erfarna spelare. Vi i Almtuna vill hitta en bra lokal förankring i laget. Som sagt så är det tre erfarna spelare som är duktiga i sina egna karriärer. Alla tre är ju mitt uppe i olika faser. Men vid någon tidpunkt kommer det ju en situation där de vill flytta hem och när den tidpunkten sker så är det klart att vi är intresserade.

Är det möjligt att finansiera värvningarna?
– Inte alla tre, men i takt med en ny arena som är fastklubbad. I takt med att arenabolaget skapar ett affischnamn och i takt med de kan man gå mot en ny nivå. Ser man utifrån en femårsplan, med en ny arena och ett arenabolag och en starkare ekonomi så är det fullt möjligt att ro det i hamn.

 Agenten: Spelarna är inte aktuella för Almtuna Tomas Hedlund
[email protected]
 Agenten: Spelarna är inte aktuella för Almtuna Mattias Persson
[email protected]

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nitton − 9 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.