18-åringen skriver A-lagskontrakt – ”spännande kille med bra inställning”

18-årige har spelat 21 matcher i Hockeyallsvenskan denna säsongen. Nu skriver han A-lagskontrakt med Oskarshamn, meddelar klubben på sin webbplats.

Jaeden Martin skriver A-lagskontrakt med Oskarshamn, skriver klubben på sin hemsida. Den 18-årige backen fick chansen på försäsongen och tog den. Totalt har det blivit 21 matcher i Oskarshamn A-lag denna säsongen för Martin som även spelat 16 matcher med Oskarshamns J20-lag under säsongen. Nu är alltså ett kontrakt tecknat till och med säsongen 2020/2021.

– Först och främst känns det skitkul att få fortsätta vara med och utvecklas i klubben. Steget från juniorhockeyn har såklart varit stort för mig, och det har gått väldigt snabbt, men jag får mycket feedback hela tiden från lagkamrater och tränare och tycker att jag utvecklas varje träning. Det är forsatt krig som gäller från min sida som gäller nu. Jag hoppas få vara med så mycket och ska vara redo när chanserna dyker upp, säger Martin till Oskarshamns hemsida.

”Ung kille från de egna leden”

Oskarshamns huvudtränare Håkan Åhlund är nöjd med att skriva kontrakt med den unga backen som kom till Oskarshamns J18-lag från HV71 inför säsongen 2016/2017.

– Det är jättekul att en ung kille från de egna leden kommer in och visar att han vill vara med och utmana dagligen. Det är klart att det är ett stort steg från J20 Elit till HockeyAllsvenskan, men Jaeden är en spännande kille med bra inställning. Tålamod och hårt jobb blir nyckeln för honom, för potentialen och rätt attityd finns, säger Åhlund till Oskarshamns hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN