Outdoor Hockey Challenge – var med och vinn

Spela för att ha kul. Vinn för att ni är bäst. Anmäl ert lag till Outdoor Hockey Challenge – årets utomhusturnering redan idag. Hockeybladet är stolt mediapartner för turneringen och kommer finnas på plats på Östermalms IP.

Ren spelglädje under bar himmel – som hockey ska spelas.

Outdoor Hockey Challenge är en turnering där alla kan vara med. Det spelar ingen roll om du bara spelat någon gång, om du packar trunken varje vecka eller om skolgympan är det närmaste du kommit ett par skridskor – det finns en plats för dig också.

Outdoor Hockey Challenge - var med och vinn
Här Svenska Ishockeyförbundets, Tommy Boustedt, som besökte turneringen under fjolåret.

Vi vill ta det tillbaka till vad hockey egentligen handlar om – lagkänsla, gemenskap och ren spelglädje! Spela utomhus tillsammans med dina vänner, kollegor, syskon eller vilka du nu vill ska vara med i ditt lag. Några kommer att vinna, men alla kommer att ha kul.

Små mål, stor målgrupp.

Outdoor Hockey Challenge kommer locka spelare och åskådare från hela Sverige. Olika ålder, kön och ursprung med en sak gemensam – hockeyintresset. Vill du att ditt företag ska finnas på plats där hundratals hockeyfans och familjer kommer befinna sig i nästan en vecka? Kontakta oss så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns.

Outdoor Hockey Challenge - var med och vinn
Spelplatsen för Outdoor Hockey Challenge. Vad väntar du på?

Open Division – En division för alla

Det spelar ingen roll om du aldrig spelat hockey tidigare, är ett gammalt proffs, kille eller tjej, ung eller gammal – i Open Division möts alla på samma villkor. Vi rekommenderar att man är sex personer i varje lag – tre avbytare och tre som spelar.

Outdoor Hockey Challenge - var med och vinn
Mellan matcherna står Texas Longhorn för god mat och bra underhållning utlovas.

ANMÄL DITT LAG HÄR

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN